İçeriğe geç

Akdağmadeni Ankara Arası Otobüsle Kaç Saat Sürer

Ankara Akdağmadeni kaç saat sürüyor?

Ankara ile Akdağmadeni arasındaki ortalama otobüs yolculuğu 4 saat 45 dakika sürüyor. Ankara ile Akdağmadeni arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenliyor?

Osmaniye Ankara arası kaç saat sürüyor?

Osmaniye-Ankara arası otobüs yolculuğu ortalama 8 saat 19 dakika sürmektedir.

Silifke Ankara arası kaç saat sürüyor?

Silifke ile Ankara arası toplam mesafe 495 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 6 saat 30 dakika sürmektedir.

Yozgat La Akdağmadeni arası kaç kilometre?

Bu uçuşların ortalama bilet fiyatları 400 TL civarındadır.

Akdağmadeni Ankara arası otobüsle kaç saat?

Akdağmadeni ile Ankara arasındaki otobüs yolculuğu ortalama 5 saat 5 dakika sürmektedir.

Ankara Akdağmadeni hızlı tren kaç saat?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Treni’nin (YHT) açıldığı günden bu yana yaklaşık 900 bin yolcu taşıdığını belirterek, “Ankara-Yozgat arasını 1,5 saate indirdik, Ankara-Akdağmadeni arası ise 2 saat sürüyor.

Ankara Osmaniye arası otobüsle kaç saat sürer?

Osmaniye’den Ankara’ya en ucuz otobüs biletini bulun. Osmaniye’den Ankara’ya Kamil Koç ile seyahat etmek ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 602 km’dir ve yolculuk yaklaşık 7 saat 45 dakika sürer.

Ankara Adana arası kaç saat sürüyor?

Ankara-Adana arası otobüs yolculuğu ortalama 6 saat 12 dakika sürmektedir.

Ankara’dan Gaziantep’e kaç saat sürüyor?

Otobüs biletleri Ankara – Gaziantep’i arayın. Tahmini seyahat mesafesi. 699 km. Tahmini seyahat süresi. 9 saat ve 20 dakika. Son satış 48 dakika önce. En ucuz seyahat. 569 TLD. Günlük seyahat sayısı. 120 kalkış noktası. 1 hat daha

Mersin Ankara arası kaç saat sürüyor?

Mersin-Ankara arası mesafe yaklaşık 498 km’dir. Kamil Koç ile Mersin-Ankara arası yolculuğunuz yaklaşık 4 saat 30 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Taşucu Ankara arası otobüs kaç saat?

Ankara – Taşucu Otobüs Seferiobilet ile en ucuz sefer750.00 TLDDüğün sefer sayısı5En ucuz firmaMersin Nur TurizmAnkara – Taşucu Kaç saat?8s 8dkEn çok sefer yapan firmaMersin Nur Turizm1 satır daha

Ankara Konya arası arabayla kaç saat sürüyor?

Ankara ile Konya arasındaki mesafe kaç kilometredir? Ankara ile Konya arasındaki mesafe yaklaşık 251 km’dir. Kamil Koç ile Ankara’dan Konya’ya yolculuğunuz yaklaşık 3 saat 15 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Akdağmadeni nasıl bir yer?

İlçe bir plato olduğundan, Orta Anadolu iklimine benzer ve yazları çok sıcaktır; kışın sıfırın altında sıcaklıklar yoktur. Kar yağışı Yozgat’ta olduğu gibi Kasım ortasında başlar. Akdağlar’da kar Haziran ve hatta Temmuz’a kadar kalır. Yaklaşık ortalama sıcaklıklar ve yağış miktarları aşağıdaki gibidir.

Yozgat Akdağmadeninde ne çıkıyor?

YOZGAT, (DHA) – YOZGAT’ın Akdağmadeni ilçesinde 1815 yılında başlatılan, yeraltından gümüş içerikli kurşun-çinko cevherinin çıkarılıp ekonomiye kazandırılması çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Madende kurşun ve maden çıkarılıyor ve 137 kişi istihdam ediliyor.

Zara Akdağmadeni arası kaç kilometre?

Akdağmadeni ile Zara arası mesafe 196 km olup, en hızlı uçuşumuzla yaklaşık 2 saat 25 dakika sürmektedir.

Ankara Akdağmadeni hızlı tren ne zaman açılacak?

Akdağmadeni Yüksek Hızlı Tren Garı13 Mart 2024’te açılıyorElektrifikasyon25 kV AA havai hat (2023)HizmetlerDemiryolu taşımacılığı18 ilave hat

Kayseri Akdağmadeni kaç saat sürüyor?

Kayseri – Akdağmadeni için otobüs bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 198 km. Yaklaşık seyahat süresi: 2 saat ve 25 dakika. Son satış: 30 dakika önce. En ucuz seyahat: 298 TLGünlük seyahat sayısı: 35 Seyahat noktaları: 1 satır daha

Ankara Yozgat bileti ne kadar?

Ankara – Yozgat otobüs bileti ne kadar? Ankara ve Yozgat arasındaki otobüs bileti fiyatları 449.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 449 civarındadır.

Akdağmadeni Sivas arası kaç?

Akdağmadeni ile Sivas arası kaç kilometre? Akdağmadeni ile Sivas arası mesafe yaklaşık 124 km’dir. Kamil Koç ile Akdağmadeni’den Sivas’a yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 15 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir