İçeriğe geç

Terazi Kiminle Anlasamaz

Terazi hangi burca aşık olur?

Terazi’nin en iyi anlaştığı burçlar Kova, İkizler ve Yay’dır. Kova-Terazi Uyumu: Hem Kova hem de Terazi sosyalleşmeyi, konuşmayı ve insanların etrafında olmayı sever. Bir çift olarak sosyal hayatları çok zengin ve tatmin edici olacaktır. Ayrıca fikirlerini birbirleriyle paylaşmayı severler.

Terazi burcunun zıt burcu nedir?

KOÇ-TERAZİ: Ateş burcunun en ateşli, sinirli, öfkeli, çabuk sinirlenen ve kavgacı burcudur.

Terazi burcunun kankası hangi burç?

Terazi burcu Yay ve Aslan burçlarından destek alır. Akrep burcu Oğlak ve Başak burçlarından destek alır.

Terazi burcu en çok neyi sevmez?

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM) En belirgin olumsuz özellikleri kararsızlık, şımarıklık ve sanrılardır. Pahalı mücevherleri ve seyahati severler. Adaletsizlikten nefret ederler. Güçleri dayanışmacı ve sosyal olmalarıdır.

Terazi hangi burca yakışır?

Terazi burcunun en iyi anlaştığı burç kesinlikle İkizler burcudur. Bir Terazi ve İkizler burcunun arkadaşlığı sadece kendilerine değil, etraflarındaki insanlara da büyük mutluluk getirir. Aynı zamanda Terazi; Kova, Aslan, Yay ve Koç burçlarıyla da çok iyi anlaşırlar.

Terazi burcu hangi burcu sevmez?

Boğa, Oğlak ve Başak burçlarıyla iyi geçinemeyen Teraziler kolay etkilenirler, bu yüzden kolay kandırılırlar. Terazi, bu konuda Boğa, Oğlak ve Başak burçlarıyla ters düştüğü için anlaşılması çok zor bir burçtur.

Terazi burcunun en iyi anlaştığı burç nedir?

Terazi burcu erkeğinin anlaştığı burçlar: Kova, İkizler ve Aslan olarak sıralanabilir. Terazi erkekleri sosyalleşmeyi ve insanlarla etkileşime girmeyi çok severler, bu yüzden her zaman kendileri gibi enerjik ve aktif olan İkizler burcuyla çok iyi anlaşırlar.

Hangi burçlar birbirine zıttır?

ZIT BURÇLAR Zıt kutuplar birbirini çekiyorsa, zıt burçlar birbirini çeker! Herkes kendi burcunun özelliklerine göre hareket eder ve yolunu hayat amacına göre çizer. … Zıt burcunuz KOÇ – TERAZİ … BOĞA – AKREP ile bütünleşmek ister misiniz? … İKİZLER – YAY. … YENGEÇ – OĞLAK. … ASLAN – KOVA. … BAŞAK – BALIK. Daha fazla makale…

Terazi burcu hangi burçla evlenmeli?

Terazi burcu erkeklerinin anlaşabildiği burçlar: Kova, İkizler ve Aslan olarak sıralanabilir. Terazi erkekleri sosyalleşmeyi ve insanlarla etkileşime girmeyi çok severler, bu yüzden her zaman kendileri gibi enerjik ve aktif olan İkizler burcuyla çok iyi anlaşırlar. Terazi bu tavrı her zaman göstermez.

Terazi burcunu kim yönetir?

Terazi (Latince: Libra), Batı astrolojisindeki hayvansal olmayan burç sembollerinden biridir. 23 Eylül ile 22 Ekim arasında doğanların burcudur. Yönetici gezegen Venüs’tür.

Terazi burcu sadık mı?

“İlişki durumları oldukça karmaşık olan Teraziler, partnerlerine sadık değildir.” Yüzeysel ilişkiler kurabilen Teraziler, karşılarındaki kişinin kötü bir hareketini gördüklerinde pişman olurlar. Akılları çoğunlukla havadadır.

Terazi nasıl birisidir?

Aynı zamanda Terazi burcu insanları, burç sembolü gibi, denge ve uyuma büyük önem verirler. Yaşamlarının her alanında dengeli, adil, akılcı ve mantıklı olmak, onların özelliklerini belirleyen temeldir.

Terazi burcunun özel gücü ne?

Teraziler genellikle zeki, mantıklı ve sevgi doludur. Teraziler hayallerini gerçekleştirmek için çok çalışırlar. Terazi burcu genellikle hoş ve nazik özellikleriyle bilinir. İlişkilerinde adil olan Teraziler mantıkla hareket ederler.

Terazi burcu rengi nedir?

Terazi burcunun uğurlu ve şanslı renkleri Terazi burcunun uğurlu renkleri arasında mavi tonlarının yanı sıra pembe ve pastel tonlar da yer alır. Kıyafetlerinizde, aksesuarlarınızda ve dekoratif ürünlerinizde; mavi, pembe ve pastel tonlarını kullanabilirsiniz.

En sinirli burç kimdir?

Boğa burcunun en öfkeli burçlar listesinde olması herkesi şaşırtabilir. Ancak Boğa burcu burçları göründükleri kadar sakin değildir. Boğa burcu genellikle sakin ve uyumludur ve kurallara uyar.

Teraziler hangi burçla evlenmeli?

Terazi burcu erkeklerinin anlaşabildiği burçlar: Kova, İkizler ve Aslan olarak sıralanabilir. Terazi erkekleri sosyalleşmeyi ve insanlarla etkileşime girmeyi çok severler, bu yüzden her zaman kendileri gibi enerjik ve aktif olan İkizler burcuyla çok iyi anlaşırlar. Terazi bu tavrı her zaman göstermez.

Terazi burcu hangi burca kaydı?

TabloBurçUnicodeTarih aralığıBaşak♍︎23 Ağustos – 22 EylülTerazi♎︎23 Eylül – 22 EkimAkrep♏︎23 Ekim – 22 KasımYay♐︎23 Kasım – 22 Aralık18 satır daha

Terazi kadını kime aşık olur?

– Terazi kadını şefkatli ve yardımsever erkeklerden hoşlanır. – İlişki yaşayacağı kişinin iyi karakterli olmasını ister. – Hayatına giren erkeğin açık sözlü olmasını ve her zaman doğruyu söylemesini ister. – Dürüstlüğe çok önem verir.

Terazi burcunun aşk hayatı nasıl olur?

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim) İlişkilerde denge ve uyum için çabalarlar ve partnerleriyle adil ve eşit bir ilişki kurmaya çalışırlar. Aşk hayatlarında romantizm ve estetik önemlidir. Terazi insanları sevdikleri kişiye duygusal olarak bağlıdır ve sadık partnerlerdir. Romantizmi zarif bir şekilde deneyimleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir